Un cuvant pentru fiecare!
Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lipsa de comunicare este mai profunda si mai nociva decat orice alta lipsa. Pretuiti ceea ce aveti deja!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ora exacta
Ultimele subiecte
» Biblioteca Mihai LEONTE din Petia
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyDum Sept 28, 2014 9:51 pm Scris de Mihai LEONTE

» Fantezi sexuale
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Mai 07, 2014 7:40 pm Scris de feli34feli

» Salutare si bine v-am gasit!
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyVin Noi 15, 2013 3:14 pm Scris de dani_ela

» AI DEVENIT UN NUME SCRIS PE O CRUCE...autor Mihai LEONTE
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptySam Sept 28, 2013 2:06 am Scris de Mihai LEONTE

» HAINE DAMA ONLINE IEFTINE
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptySam Aug 31, 2013 2:27 am Scris de bianca638

» MIRAJELE ALBASTRE 2008...volum al poetului Mihai LEONTE
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyDum Apr 21, 2013 2:10 pm Scris de Mihai LEONTE

» Ce se afla intr-o ceasca de cafea ?
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyVin Dec 14, 2012 9:11 pm Scris de VASILESCU

» Ortodoxia..
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyJoi Dec 13, 2012 8:12 pm Scris de adminforumok

» Cum ma simt?
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyJoi Dec 13, 2012 8:11 pm Scris de adminforumok

Galerie
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Empty
Statistici
Avem 258 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: jetro

Membrii nostri au postat un numar de 3846 mesaje în 631 subiecte
Cuvinte-cheie
Subiectele cele mai active
Impreuna la o cafeluta, ceai...
In aceasta zi!
Salutare si bine v-am gasit!
Bun venit tuturor!
In acesta seara!
Credeti in autenticitatea iubirii gasite pe internet?
La multi ani draga si iubita prietena...ILEANA-NURILUSA
Dorinte de tot felul
Servus !! Bun venit pe pagina mea...ADY-ELENA
Provocare...
Subiectele cele mai vizionate
Impreuna la o cafeluta, ceai...
Fantezi sexuale
La multi ani draga si iubita prietena...ILEANA-NURILUSA
Servus !! Bun venit pe pagina mea...ADY-ELENA
Ura este doar o alta fata a iubirii?
Salutare si bine v-am gasit!
In acesta seara!
In aceasta zi!
Bun venit tuturor!
Provocare...
Subiecte similare
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Admin
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Doorin10Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Alijn710Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Doorin11 
Alexandrina
Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Doorin10Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Alijn710Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Doorin11 
Ana
Vilhelm
Intuneric
Roses
Florina
abis
Elisa
Eva
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
TOP-RO - Top siteuri din Romania top ro

Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?

In jos 
+10
Camelia
Sebastian
Cornel
dangab1965
Allysledy
Andrei
Admin
Costel
Alexandrina
Ana
14 participanți
AutorMesaj
Ana
Membru senior
Membru senior
Ana

Data de inscriere : 27/01/2011
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyDum Iun 05, 2011 5:07 pm

O relatie stabila, si deodata apar probleme...certuri. Unul din doi greseste mai mult decat celalalt. Ce facem? cum sa procedam?...iertam, ne gandim, sau lasam totul si mergem mai departe?
Sus In jos
Alexandrina
Membru senior
Membru senior
Alexandrina

Data de inscriere : 03/06/2011
Varsta : 59
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:09 am

Daca iubim cu adevarat, nu putem lasa totul. Cel care greseste, daca iubeste isi va recunoaste vina, si are dreptul la o a doua sansa. Nu este deloc usor. Acum depine si de greala si de ce a fost facuta greseala. Cum am mai spus mai in toate subiectele de iubire, daca ceva nu merge, trebuie comunicat, in iubire minciuna are picioare scurte. Asa toti mintim mai facem cate o greala fata de sora, frate, mama...cand e vorba de dragoste, lucrurile se schimba. Daca ne gresete are un motiv si atunci trebuie sa dam de capat impreuna, asta in cazul in care se iubesc amandoi la fel.
Sus In jos
Costel
Membru senior
Membru senior
Costel

Data de inscriere : 17/06/2011

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:39 am

Depinde de la o situatie la alta. Eu am avut o relatie de un an si cand eram aproape de a ma casatori imi spune ca ea in tot acest timp a mai fost si cu altcineva si ca dupa casatorie nu va mai fi asa. M-a socat...cum poti sa fi cu cineva si cu altul si dupa un am sa ceri casatorie si sa marturisesti ca tu ai mai avut o relatie paralele...ce parere aveti de asta?
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 21/06/2010
Varsta : 59
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:40 am

Iubeste si nu regreta, iubeste si nu cerceta,...cand vine vorba de casatorie gandestete de multe ori inainte. Daca crezi ca dupa casatorie te vei gandi mereu la trecut, mai bine nu. Tu esti cel care decide, e greu, dureros, tu singur vei decide.
Sus In jos
Andrei
Membru senior
Membru senior
Andrei

Data de inscriere : 20/06/2011
Varsta : 54
Localizare : undeva...candva

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:42 am

Si ce Costel, nu crezi ca spunanduti adevarul ea te iubeste? Tu nu ai stiut nimic de ea, si putea foarte bine sa nu iti spuna nimic. Gandeste-te bine, sa nu regreti mai tarziu.
Sus In jos
Allysledy
Membru senior
Membru senior
Allysledy

Data de inscriere : 10/06/2011
Varsta : 49
Localizare : Focsani

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:43 am

E usor sa dam cu presupusul, eu zic sa venim aici fiecare cu problema lui.Atunci cand se iveste, si impreuna sa trecem la rezolvare.
Sus In jos
dangab1965
Membru
Membru

Data de inscriere : 25/05/2011

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:45 am

Calculam, comunicam si v-om avea rezultatul. Nu e bine sa fortam nimic. In situatia lui Costel, e putin complicat, cand stai cu cineva si iti ascunde...ceva atat de important nu poti lua o decizie atat de importanta pe negandite. E mult de gandit si greu de inteles, uneori.
Sus In jos
Cornel
Membru veteran
Membru veteran
Cornel

Data de inscriere : 02/06/2011
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:47 am

Comunicarea e cea mai buna problema ,dar depinde si de situatia in sine ,eu va spun din experienta daca nu este comunicare si toleranta nimic nu merge.
Sus In jos
Sebastian
Membru senior
Membru senior

Data de inscriere : 18/06/2011

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 2:56 pm

Hmm...comunicare da, toleranta are si ea un sfarsit, nu poti tolera la nesfarsit.
Sus In jos
Camelia
Membru
Membru
Camelia

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 3:12 pm

Cine nu greseste sa ridice mana sus ! greseala e omeneasca. Daca intrecem masura, platim. grin
Sus In jos
Paul
Membru senior
Membru senior
Paul

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 58
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 3:21 pm

Nu putem lasa totul si pleca, ar incemna sa fim lasi, ori sa nu fi iubit. Toti gresim, a gresi e omeneste. Daca se comunica, se paote ajunge la o, intelegere si se merge mai departe.
Sus In jos
Axenia
Membru senior
Membru senior
Axenia

Data de inscriere : 20/06/2011
Varsta : 44
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 4:46 pm

Lucrurile care ne aduc suferinta cea mare in viata este dragostea...si se prezinta sub diferite forme. Ma tot intreb, de ce cand persoana iubita ne este infidela, suferim si nu avem putere sa renuntam?...daca ni se cere iertare, iertam dar nu uitam, sunt o fire blanda, ce iubeste si a iertat, insa se intreaba,,,- oare o fi adevarat? Ma iubeste sau isi cere iertare pentru a nu suferi eu? Lupta cu viata este dura, uneori problemele materiale distruge iubirea. Asta am patit si eu cu ceva timp in urma.
Sus In jos
lipanu
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:12 pm

Daca dragostea se stinge sau isi pierde din intesitate,cu greu o aduci iarsi la un nivel superior, de aceea in dragoste, este mereu nevoie sa "surcele" pentru a tine focul aprins.
Este suficient ca partenerul sa iti spuna ca nu-i esti loial sau ca tradezi, si dragostea incepe sa isi piarda din flacarile mari si inalte.
Sus In jos
Marcel Cepoi
Membru senior
Membru senior
Marcel Cepoi

Data de inscriere : 06/06/2011
Varsta : 68
Localizare : Comanesti Bacau

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? EmptyMier Iun 22, 2011 5:47 pm

"Da" sau "Nu". Depinde de situatie...de ce a inselat...daca regreta...si mai ales daca cel tradat, mai simte iubire dupa ce a aflat de aventura celuilalt. Nimic nu doare mai tare decat tradarea si tot ce sa construit in ani de munca, se daram-a intro clipa. De iertat poate ierta doar cei puternici insa din pacate pentru noi, putini suntem puternici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?   Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Empty

Sus In jos

Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sex.......sa lasam inhibitiile deoparte
» Cand ajutam prietenii?
» Suntem lumea si lumea suntem noi!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Un cuvant pentru fiecare! :: Subiecte :: Totul despre iubire-
Mergi direct la: