| Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? | |
|
+10Camelia Sebastian Cornel dangab1965 Allysledy Andrei Admin Costel Alexandrina Ana 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ana Membru senior
Mesaje : 73 Data de inscriere : 27/01/2011 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Dum Iun 05, 2011 5:07 pm | |
| O relatie stabila, si deodata apar probleme...certuri. Unul din doi greseste mai mult decat celalalt. Ce facem? cum sa procedam?...iertam, ne gandim, sau lasam totul si mergem mai departe? | |
|
| |
Alexandrina Membru senior
Mesaje : 86 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 59 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:09 am | |
| Daca iubim cu adevarat, nu putem lasa totul. Cel care greseste, daca iubeste isi va recunoaste vina, si are dreptul la o a doua sansa. Nu este deloc usor. Acum depine si de greala si de ce a fost facuta greseala. Cum am mai spus mai in toate subiectele de iubire, daca ceva nu merge, trebuie comunicat, in iubire minciuna are picioare scurte. Asa toti mintim mai facem cate o greala fata de sora, frate, mama...cand e vorba de dragoste, lucrurile se schimba. Daca ne gresete are un motiv si atunci trebuie sa dam de capat impreuna, asta in cazul in care se iubesc amandoi la fel. | |
|
| |
Costel Membru senior
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:39 am | |
| Depinde de la o situatie la alta. Eu am avut o relatie de un an si cand eram aproape de a ma casatori imi spune ca ea in tot acest timp a mai fost si cu altcineva si ca dupa casatorie nu va mai fi asa. M-a socat...cum poti sa fi cu cineva si cu altul si dupa un am sa ceri casatorie si sa marturisesti ca tu ai mai avut o relatie paralele...ce parere aveti de asta? | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 254 Data de inscriere : 21/06/2010 Varsta : 59 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:40 am | |
| Iubeste si nu regreta, iubeste si nu cerceta,...cand vine vorba de casatorie gandestete de multe ori inainte. Daca crezi ca dupa casatorie te vei gandi mereu la trecut, mai bine nu. Tu esti cel care decide, e greu, dureros, tu singur vei decide. | |
|
| |
Andrei Membru senior
Mesaje : 20 Data de inscriere : 20/06/2011 Varsta : 54 Localizare : undeva...candva
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:42 am | |
| Si ce Costel, nu crezi ca spunanduti adevarul ea te iubeste? Tu nu ai stiut nimic de ea, si putea foarte bine sa nu iti spuna nimic. Gandeste-te bine, sa nu regreti mai tarziu. | |
|
| |
Allysledy Membru senior
Mesaje : 36 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 49 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:43 am | |
| E usor sa dam cu presupusul, eu zic sa venim aici fiecare cu problema lui.Atunci cand se iveste, si impreuna sa trecem la rezolvare. | |
|
| |
dangab1965 Membru
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:45 am | |
| Calculam, comunicam si v-om avea rezultatul. Nu e bine sa fortam nimic. In situatia lui Costel, e putin complicat, cand stai cu cineva si iti ascunde...ceva atat de important nu poti lua o decizie atat de importanta pe negandite. E mult de gandit si greu de inteles, uneori. | |
|
| |
Cornel Membru veteran
Mesaje : 141 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : galati
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:47 am | |
| Comunicarea e cea mai buna problema ,dar depinde si de situatia in sine ,eu va spun din experienta daca nu este comunicare si toleranta nimic nu merge. | |
|
| |
Sebastian Membru senior
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 2:56 pm | |
| Hmm...comunicare da, toleranta are si ea un sfarsit, nu poti tolera la nesfarsit. | |
|
| |
Camelia Membru
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 3:12 pm | |
| Cine nu greseste sa ridice mana sus ! greseala e omeneasca. Daca intrecem masura, platim. | |
|
| |
Paul Membru senior
Mesaje : 20 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 58 Localizare : galati
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 3:21 pm | |
| Nu putem lasa totul si pleca, ar incemna sa fim lasi, ori sa nu fi iubit. Toti gresim, a gresi e omeneste. Daca se comunica, se paote ajunge la o, intelegere si se merge mai departe. | |
|
| |
Axenia Membru senior
Mesaje : 14 Data de inscriere : 20/06/2011 Varsta : 44 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 4:46 pm | |
| Lucrurile care ne aduc suferinta cea mare in viata este dragostea...si se prezinta sub diferite forme. Ma tot intreb, de ce cand persoana iubita ne este infidela, suferim si nu avem putere sa renuntam?...daca ni se cere iertare, iertam dar nu uitam, sunt o fire blanda, ce iubeste si a iertat, insa se intreaba,,,- oare o fi adevarat? Ma iubeste sau isi cere iertare pentru a nu suferi eu? Lupta cu viata este dura, uneori problemele materiale distruge iubirea. Asta am patit si eu cu ceva timp in urma. | |
|
| |
lipanu Membru
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:12 pm | |
| Daca dragostea se stinge sau isi pierde din intesitate,cu greu o aduci iarsi la un nivel superior, de aceea in dragoste, este mereu nevoie sa "surcele" pentru a tine focul aprins. Este suficient ca partenerul sa iti spuna ca nu-i esti loial sau ca tradezi, si dragostea incepe sa isi piarda din flacarile mari si inalte.
| |
|
| |
Marcel Cepoi Membru senior
Mesaje : 13 Data de inscriere : 06/06/2011 Varsta : 68 Localizare : Comanesti Bacau
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? Mier Iun 22, 2011 5:47 pm | |
| "Da" sau "Nu". Depinde de situatie...de ce a inselat...daca regreta...si mai ales daca cel tradat, mai simte iubire dupa ce a aflat de aventura celuilalt. Nimic nu doare mai tare decat tradarea si tot ce sa construit in ani de munca, se daram-a intro clipa. De iertat poate ierta doar cei puternici insa din pacate pentru noi, putini suntem puternici. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? | |
| |
|
| |
| Cand suntem raniti, lasam si mergem mai departe? | |
|