Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Un cuvant pentru fiecare!
Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Lipsa de comunicare este mai profunda si mai nociva decat orice alta lipsa. Pretuiti ceea ce aveti deja!
Cu ocazia zilei de nastere iti doresc un La multi ani calduros si multa sanatate Violeta
Dorina Membru senior
Mesaje : 21 Data de inscriere : 15/06/2011 Varsta : 59 Localizare : botosani
Subiect: Re: La multi ani! Vin Iul 08, 2011 3:35 am
Ganduri frumoase pentru o prietena draga,la ceas aniversar,iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-va faci o gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul... Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane...!!!
Cornel Membru veteran
Mesaje : 141 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : galati
Subiect: Re: La multi ani! Lun Iul 11, 2011 2:16 am
Nu am fost atent. Imi cer scuze si voi certa putin si admii Nu am vazut decat acum cand am dat lic pe calendar. Tuturor ce isi serbeaza ziua de nastere, Un LA multi ani fericiti
doar_pentru_tine2009 Membru senior
Mesaje : 22 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 60 Localizare : sibiu
Subiect: Re: La multi ani! Lun Iul 11, 2011 8:16 pm
Frisca, multa frisca, LA MULTI ANI CU SANATATE, bucurii si sanatatetuturor ce isi serbeaza ziua de nastere luna asta
Mada Membru senior
Mesaje : 19 Data de inscriere : 25/05/2011 Localizare : Tulcea
Subiect: Re: La multi ani! Mar Iul 12, 2011 7:31 pm
M-am uitat in calendar si am vazut luna acesta mai multi sarbatoriti. Va doresc La multi ani, multi bani, si bafta in tot ce visati!
Steliana Membru senior
Subiect: Re: La multi ani! Mar Iul 12, 2011 7:40 pm
La multi ani!
Mandruta56 Membru veteran
Mesaje : 192 Data de inscriere : 26/05/2011 Varsta : 68 Localizare : botosani acum in lupeni
Subiect: Re: La multi ani! Joi Iul 14, 2011 6:52 pm
Ady Membru senior
Mesaje : 66 Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 40 Localizare : Almeria
Subiect: Re: La multi ani! Mar Iul 19, 2011 3:53 am
La multi ani sarbatoritilor din luna aceasta! Mult noroc, sanatate, bani multi si multa intelepciune!
Juan Membru senior
Mesaje : 57 Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 56 Localizare : El Topo-Spania
Subiect: Re: La multi ani! Lun Iul 25, 2011 2:59 am
Din cati forumisti vad eu aici...macar unul isi serbeaza luna aceasta ziua de nastere. Cu acesta ocazie va doresc un La multi ani fericiti, multa iubire, respect si binecuvantare de la Dumnezeu!
mihai Membru
Subiect: Re: La multi ani! Dum Aug 14, 2011 3:04 am
Sunt 5 zile aproape si ia ghiciti voi a cui e ziua ...vreau sa fiu primul care o felicita cu Respectul. La multi ani, sanatate si multi bani! sa fi iubita,fericita, Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza lui mereu. La multi ani!!!! revin joi sa vad daca cineva stieeeee?????
Mesaje : 192 Data de inscriere : 26/05/2011 Varsta : 68 Localizare : botosani acum in lupeni
Subiect: Re: La multi ani! Lun Aug 15, 2011 9:10 pm
LA MULTI ANI IUBITO !!
Tilica00 Membru senior
Mesaje : 51 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 63 Localizare : Galati
Subiect: Re: La multi ani! Joi Aug 18, 2011 4:22 am
La multi ani Ileana!!!!!!!!!!!!!! , Mandruta ma emotionat, se vede ca sunetti ptietene, adevarate, va respectati si asta e foarte rar. Toata stima si respectul si pentru Mandruta!!!!!!!! Maine e ziua ta Ileana, eu iti doresc ca tota visele tale sa ti se imdeplineasca, am auzit ca mai sunt si coborasuri in vita ta, nu lua in seama, esti puternica si asa vei ramane!!!!!!!!!. Citesc mereu cu mult respect ceea ce scrii tu, astept sa vi cu noutati atunci cand vei putea Distractie maxima!!!!!!!!!!!!!!!! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Mircea Membru senior
Mesaje : 47 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : braila
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 5:05 pm
Tarziu, da bine La multi ani Ileana, vita sa te calauzeasca pe cele mai frumoase drumuri, sa fi iubita si fericita
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 5:57 pm
LA MULTI ANI PAUL !!
CU DRAG
ana_hazel Membru
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 6:11 pm
La multi ani Paul, sanatate si numai bine
Ana Membru senior
Mesaje : 73 Data de inscriere : 27/01/2011 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 6:15 pm
La multi ani Daria, La multi ani Paul, fericire si noroc
Mara_mar Membru senior
Mesaje : 23 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 44 Localizare : bistrita
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 6:35 pm
La multi ani Daria
La multi ani Paul!
Steliana Membru senior
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 6:47 pm
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! celor ce isi serbeaza ziua de nastere luna aceasta
Mada Membru senior
Mesaje : 19 Data de inscriere : 25/05/2011 Localizare : Tulcea
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 20, 2011 6:52 pm
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!! Haideti al joc!!!!!!!!!!!!
Costel Membru senior
Subiect: Re: La multi ani! Joi Aug 25, 2011 12:46 am
La multi ani celor ce si-au sarbatorit si inca mai au de sarbatorit ziua de nastere!
Paul Membru senior
Mesaje : 20 Data de inscriere : 16/06/2011 Varsta : 58 Localizare : galati
Subiect: Re: La multi ani! Vin Aug 26, 2011 2:47 pm
La multi ani Silviu!
Florin Membru senior
Mesaje : 17 Data de inscriere : 07/06/2011 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: La multi ani! Vin Aug 26, 2011 4:11 pm
Fericire, sanatate si tot ce-ti doresti Silviu! La multi ani!
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 27, 2011 3:33 am
LA MULTI ANI SILVULE
Sorin Membru senior
Subiect: Re: La multi ani! Sam Aug 27, 2011 7:04 pm
Un La multi ani calduros celor ce isi serbeaza ziua de nastere luna acesta!
Subiect: Re: La multi ani! Vin Sept 02, 2011 3:21 am
Felicitari!! Cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!!! Cu drag ADY-ELENA