Un cuvant pentru fiecare!
Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Fiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate. Si desi uneori ceilalti ne dezamagesc prin gesturile si comportamentele lor, umanul din noi insine ne impinge mai departe spre descoperirea umanului din cei care, mai mult sau mai putin pasager, sunt prezenti la un moment dat in viata noastra. Forumok.forumulmeu.ro a fost creat pentru a mijloci intalnirea dintre mine si tine, dintre ea si el, dintre noi si ceilalti. Conceptul care sta la baza acestui site este acela al catalizarii contactului dintre membri prin desfasurarea unor activitati in care sa se faca manifeste personalitatea fiecaruia in toata amploarea sa, incepand de la teme de discutie riguros dirijate la crearea sau importul de profile bine dezvoltate. Finalitatea este aceea de a ne face simtita prezenta intr-o comunitate in care ceea ce tine de profunzimile si specificitatile individualitatii este sau devine relevant
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lipsa de comunicare este mai profunda si mai nociva decat orice alta lipsa. Pretuiti ceea ce aveti deja!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ora exacta
Ultimele subiecte
» Biblioteca Mihai LEONTE din Petia
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyDum Sept 28, 2014 9:51 pm Scris de Mihai LEONTE

» Fantezi sexuale
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMier Mai 07, 2014 7:40 pm Scris de feli34feli

» Salutare si bine v-am gasit!
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyVin Noi 15, 2013 3:14 pm Scris de dani_ela

» AI DEVENIT UN NUME SCRIS PE O CRUCE...autor Mihai LEONTE
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptySam Sept 28, 2013 2:06 am Scris de Mihai LEONTE

» HAINE DAMA ONLINE IEFTINE
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptySam Aug 31, 2013 2:27 am Scris de bianca638

» MIRAJELE ALBASTRE 2008...volum al poetului Mihai LEONTE
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyDum Apr 21, 2013 2:10 pm Scris de Mihai LEONTE

» Ce se afla intr-o ceasca de cafea ?
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyVin Dec 14, 2012 9:11 pm Scris de VASILESCU

» Ortodoxia..
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyJoi Dec 13, 2012 8:12 pm Scris de adminforumok

» Cum ma simt?
Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyJoi Dec 13, 2012 8:11 pm Scris de adminforumok

Galerie
Se pun atâtea întrebări despre iubire Empty
Statistici
Avem 258 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: jetro

Membrii nostri au postat un numar de 3846 mesaje în 631 subiecte
Cuvinte-cheie
Subiectele cele mai active
Impreuna la o cafeluta, ceai...
In aceasta zi!
Salutare si bine v-am gasit!
Bun venit tuturor!
In acesta seara!
Credeti in autenticitatea iubirii gasite pe internet?
La multi ani draga si iubita prietena...ILEANA-NURILUSA
Dorinte de tot felul
Servus !! Bun venit pe pagina mea...ADY-ELENA
Provocare...
Subiectele cele mai vizionate
Impreuna la o cafeluta, ceai...
Fantezi sexuale
La multi ani draga si iubita prietena...ILEANA-NURILUSA
Servus !! Bun venit pe pagina mea...ADY-ELENA
Ura este doar o alta fata a iubirii?
Salutare si bine v-am gasit!
In acesta seara!
In aceasta zi!
Bun venit tuturor!
Provocare...
Subiecte similare
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Admin
Se pun atâtea întrebări despre iubire Doorin10Se pun atâtea întrebări despre iubire Alijn710Se pun atâtea întrebări despre iubire Doorin11 
Alexandrina
Se pun atâtea întrebări despre iubire Doorin10Se pun atâtea întrebări despre iubire Alijn710Se pun atâtea întrebări despre iubire Doorin11 
Ana
Vilhelm
Intuneric
Roses
Florina
abis
Elisa
Eva
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator
Cei mai activi postatori ai lunii
Niciun utilizator
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
TOP-RO - Top siteuri din Romania top ro

Se pun atâtea întrebări despre iubire

In jos 
+5
Admin
Alexandrina
Lenus
Sorin Bunda
mexicvic
9 participanți
AutorMesaj
mexicvic
Membru senior
Membru senior
mexicvic

Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 46
Localizare : Madrid

MesajSubiect: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:36 am

Se caută răspuns la...de ce...,...când, ...cum, ...unde...
Şi cu toate acestea se ratează ceea ce este cel mai important în legătură cu iubirea
Iubirea, mai întâi de toate, nu este o întrebare
Ci, dimpotrivă, este răspunsul
La toate angoasele, durerile şi grijile noastre
Iubirea este răsărit şi apus în acelaşi timp
Este spaţiu şi timp luate împreună
Este sămânţă şi pădure îmbrăţişate în privirea unui ochi invizibil
Este picătură şi ocean concepute egal în mintea unei forţe superioare
Este felul în care copilul conţine în fiinţa sa lăuntrică bătrânul
Felul în care bătrânul se pregăteşte pentru a fi copilul care urmează să fie
Este blestem şi beatitudine
Sete şi foame, dar, de asemenea, bucurie şi împlinire
Iubirea este argint viu şi nemişcare
Iubirea este ceea ce face ca iarba şi zeii să se nască şi să se ofilească
Este ceea ce face ca oamenii să aspire să fie zei
Şi în cele din urmă să se odihnească sub nesfârşite pajişti cu iarbă
Iubirea este totul, se spune
Şi, mai întâi de toate, este tot ceea ce avem nevoie.

They ask so many questions about love
They search for the ...why..., the ...when..., the ...how... and the ...where...
And yet they miss what is more important about love
Love, above all, is not a question
Is, on the contrary, the answer
To all our anguishes, and pains, and worries
Love is dawn and dusk at the same time
Is space and time all together
Is seed and forest embraced in the glimpse of an invisible eye
Is drop and ocean equally conceived in the mind of a superior force
Is the way the child contains the old man in their inner being
The way the old man prepares themselves to be the future child they are to be
Is anathema and bliss
Thirst and hunger, but also joy and fulfillment
Love is quicksilver and stillness
Love is what makes grass and gods rise and fall
Is what makes humans aspire to be gods
And finally rest underneath endless fields of grass
Love is everything, they say
And, first off all is everything we need.

Aceste randuri sunt scrise de cineva drag mie...am copiat si am pastrat in calculator. Am pus exact asa cum e. Nu dau nume...nu e frumos din partea mea si voi trece necunoscut. Va mai pot spune, doar ca acest subiect este si pe nurigroup!
Sus In jos
Sorin Bunda
Membru senior
Membru senior
Sorin Bunda

Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:39 am

Este, singura, unica...si scrisa de cineva,eu stiu cine ...Nu pot sa spun ca e frumos definita iubirea aici, mai corect ar fi fost sa se puna si autorul...deoarece majoritatea il stim, cei care venim depe nurigroup. Ai dreptate mexicvic, citisem si eu...mi-a sarit in ochi, deoarece e scrisa si in engleza...asa cum era si dincolo. Felicitari, tie pentru pastrare, sigur va fi o surpriza placuta pentru autor! smiley042
Sus In jos
Lenus

Lenus

Data de inscriere : 20/06/2011
Varsta : 39
Localizare : Zebil, Tulcea

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:41 am

Fiecare traieste in felul sau fiorii dragostei. Totusi dragostea ca si viata se traieste la prezent. Daca cineva uita asta si se concentreaza pe trecut sau pe viitor, risca sa piarda ziua de azi, cea care este adevarata si esentiala.
Sus In jos
Alexandrina
Membru senior
Membru senior
Alexandrina

Data de inscriere : 03/06/2011
Varsta : 59
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:43 am

Iubire, fara intrabare nu exista. Toti ne punem intrebari. Iubirea, are multe fete si greu gasim fata ce adevarata. Sunt cazuri, disperate...datorita, unor ipocriti in iubire. Le acorzi prietenie, neconditionata si ajung la mai mult, apoi se neaga si merg pe idei nefondate. Cand iubim cu inima, nu putem...trece cu vederea, tot ce se intampla in jurul nostru. Este, dureros si adevaat, in acelasi timp. Pentru a nu deschide un alt subiect,...intreb aici. Cum ne purtam, sau cum sa ne purtam cu iubitul, atunci cand gasim motive intemeiate de infidelitate, cum ar fi...vorbitul pe messenger cu alte persoane de sex opus, vorbe pompoase si vulgare, cuvinte de dragoaste. Cerand explicati, intervin certuri, reprosuri si vinovatul este persoana care intreaba. De ce toate astea? E posibil cu prieteni sa ne spunem povesti de amor, cuvinte de iubire, cand avem un iubit (a)?
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 21/06/2010
Varsta : 59
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:44 am

Mi-am dat seama, la un moment dat, ca vorbesc despre iubire doar cei care iubesc. Pentru ei ea devine realitate. Ceilalti ...ceilalti nu conteaza. grin
Sus In jos
Mara_mar
Membru senior
Membru senior
Mara_mar

Data de inscriere : 16/06/2011
Varsta : 44
Localizare : bistrita

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 6:46 am

Zi de zi...se pun intrebari despre iubire. Iubirea, o poate vorbi si unul care nu stie ce este iubirea. Chiar ce-o fi iubirea asta smiley023
Sus In jos
Intuneric
Membru senior
Membru senior
Intuneric

Data de inscriere : 01/06/2011
Localizare : Nici eu nu stiu

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 10:32 pm

Din cate cunosc eu si, atat cat cunosc...pot spune doar atat,...iubirea are nenumarate intrebari la care doar timpul are raspunsul smiley028
Sus In jos
Andrei
Membru senior
Membru senior
Andrei

Data de inscriere : 20/06/2011
Varsta : 54
Localizare : undeva...candva

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 10:34 pm

Iubirea asta de care se tot vorbeste este nevoia de a primi afectiune,tandrete,un zambet,compasiune.Cand daruiesti iubire nu te astepta sa primesti ceva in schimbul ei doar daruieste si Dumnezeu va avea grija sa primesti tot ce-ai cerut de la el..Iubirea nu are granite...iubirea nu pune intrebari ea doar ofera!
Sus In jos
Iulia
Membru senior
Membru senior
Iulia

Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 50

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire EmptyMar Iun 21, 2011 10:57 pm

Intrebari se pun, insa raspunsul doar la noi insine gasim. Iubeste, si nu cauta sa fi iubit, daruieste si nu cauta sa primesti , atunci te vei simti mult mai bine si impacat su tine insuti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Se pun atâtea întrebări despre iubire   Se pun atâtea întrebări despre iubire Empty

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intrebari vizavi iubire
» Intrebari pentru politicieni
» Mai exista iubire?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Un cuvant pentru fiecare! :: Subiecte :: Totul despre iubire-
Mergi direct la: