Statistici | Avem 258 membri înregistrați Cel mai nou utilizator înregistrat este: jetro
Membrii nostri au postat un numar de 3846 mesaje în 631 subiecte
|
Subiectele cele mai active | |
Subiectele cele mai vizionate | |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi | |
Cei mai activi postatori ai saptamanii | |
Cei mai activi postatori ai lunii | |
|
| De ce se fura dreptul de autor | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Sandrina Membru senior
| Subiect: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 6:06 pm | |
| Aici as dori sa vorbim de acele persoane care isi asuma dreptul de autor fara nerusinare, fie versuri, muzica, clipuri mai toate cele. E rusinos dar sanatos?. Nu mi se pare coresc sa furi parerea altuia si sa spui ca e a ta. Ok, te regasesti in acel mesaj, acea poezie dai copi paste si pune si numele celui acre a scris sau necunoascut daac nu are nume. Cu siguranta eu daca ii trimit iubitului ceva copiat cu numele celui care a scris...va intelege ca de fapt eu ma regasesc acolo si mesajul este pentru el, doar ca nu este scris de mine. Nu vad nimic rau in asta. Voi cum vedeti toate astea? | |
| | | Roses Membru veteran
Mesaje : 120 Data de inscriere : 24/05/2011 Varsta : 63 Localizare : Tg Neamt
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 6:07 pm | |
| Sunt de acord cu tine Sabina..daca scriu fragmente din anumite carti ori citate dau numele celui care la scris...nu ma folosesc de drepturile de autor daca ele deja au fost scrise de altcineva!! | |
| | | Alexandrina Membru senior
Mesaje : 86 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 59 Localizare : Galati
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 6:08 pm | |
| Imi amintesc bancul in care o sotie ii spune sotului: "Stii, dragule, toate poeziile pe care mi le-ai scris tu candva ti le-a furat unul Lucian Blaga" Grin De aceea e bine sa publicam ceva intai in reviste sau carti cu ISBN. Astfel esti protejat. Daca cineva iti ia poezia, e de bine, deci place. Totusi se merita sa te protejezi tu insuti. | |
| | | Mircea Membru senior
Mesaje : 47 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : braila
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 7:01 pm | |
| Dreptul de autor, se mai ia, nu se fura...daca nu pun numele ce vina am eu? as, ar fi trebuit sa scriu necunoscut...daca sunt educat...daca nu... Primesc ceva fara autor si vreau sa trimit mai departe ce fac?...pun necunoascut, de ce sa nu spun ca am scris eu si au copiat alti de la mine...se paorta asta stiti nu? | |
| | | Cornel Membru veteran
Mesaje : 141 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : galati
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 7:02 pm | |
| Se fura totul, in tara asta. Dreptul de autor se fura din totdeuna. Asa ceva se intampla in toata lumea. Uni spun ca doar se inspira. De cand lumea si pamantul omul evoluiaza si prin furt, din pacate. | |
| | | Inna Membru senior
Mesaje : 42 Data de inscriere : 01/06/2011 Varsta : 64 Localizare : Galati
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 7:06 pm | |
| Nu ma mira nimic...la ora actuala. Urat si rusinos din partea celor ce se folosesc sa devina celebri, vedete peste noate pe munca altora. | |
| | | Liliana Membru senior
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 7:09 pm | |
| Cred, o mare magarie...asta cred. Dupa ce iti bati capul si faci ceva...vine altul din urma si se lauda cu munca ta. Bine ar fi sa se dea o legea si pentru asta. Nu cum e acum...sa ai de alergat. Sa fie asa cum ii aresteaza pe hoti, talhari, sa aresteze si pe cei care copie si isi pun dreptul de autor cu o nerusinare fara margini | |
| | | Mircea Membru senior
Mesaje : 47 Data de inscriere : 02/06/2011 Localizare : braila
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor Joi Iun 09, 2011 7:11 pm | |
| Am vazut asta cu Blaga pe pro-tv ...nu ma supara copi, paste, ci lipsa de bun simt, putem pune, macar un...necunoscut, daca ne place si respectam. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce se fura dreptul de autor | |
| |
| | | | De ce se fura dreptul de autor | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |