Drumul spre mine, drumul spre tine, in cautare de mine in cautare de tine, oare te voi gasi? Uneori ma simt la fel de singura ca si tine, sunt si eu om. Incerc sa calatoresc tot mai departe de mine si nu pot.
M-am despartit de el fara sa stie si m-am indreptat spre alte visuri, daca m-ar intreba acum de ce? I-as spune doar a fost frumos si viata e frumoasa, nu merita prea multe intrebari. El a creeat frumosul, ma facut mai frumoasa .Smile
Acum dezleg vraja, ii dau drumul in lume sa zboare!!! Si el e frumos liber la fel ca si mine. De asta te-am inteles, de asta te-am iubit, si te voi iubi.Indragostit
De cate ori m-am despartit de el...m-am saturat. Mereu cautam ceva si ma trezeam mereu nemultumita si ma gandeam de ce?...oare sunt eu ciudata?. Cu el eram intr-o lupta continua, incercam de fiecare data sa il inteleg si sa luam totul de la capat, acum e mai bine asa, eu incerc sa-l uit fara ca el sa stie si i-am redat libertatea de care are nevoie. Oi fi facut bine sau nu...asta nu stiu. Ajunsesem sa vorbesc singura sa ma intreb ce fel de om sunt eu? Blestemata? Ciudata? Compromis? NestiutorNu voi putea spune ca nu-l mai iubesc, il voi iubi mereu...doar ca nu ma lasat sa il iubesc cu totul si asta poate peste un timp isi va da sema singur ca nu a procedat bine. El pentru mine a fost omul care a cersit iubire, era in cautare de iubire, dorea sa fie iubit si visul i sa implinit. Dupa ce visul si-a implinit si eu il iubesc cu adevarat, a recurs poate si la altele si doreste exclusivitate...doreste sa aiba rezerva ca si o masina...ca nu cumva sa raman fara benzina. Asta am vazut eu la el si nu i-am spus...il iubesc si daca viata ma va arunca in bratele unuia care merita iubirea mea...voi fi cu inima impacata ca eu nu am avut nici o vina...pentru ca am luptat foarte mult pentru o iubire imposibila. Acum incerc sa d-au un alt sens al vieti si sa ma schimb. Doresc sa ma cunosc mai bine, la un nivel mai profound, sa ma iubesc si sa imi placa de mine, sa ma mandresc cu ceea ce sunt, sa vorbesc cu personae potrivite, sa am amici de viata, sa aleg, sa gandesc, sa decid, sa culeg fructe si experiente minunate. Azi in cuvinte sarace, am inceput sa traiesc, ma bucur de viata, de prezent, de tot ce-mi intra la suflet si-n casa. Ma misc in plina lumina, zambesc la viata, rad cand sunt testata si ii multumesc.Tup
Ma gandesc ca pana la urma toti avem un model al iubirii pefecte, vrem sa iubim si sa fim iubiti...ne dorim iubire neconditionata, numai ca viata este un obstacol in calea iubirii vesnice pe pamant. Eu mi-am interzis sa nu renunt la visuri si sa-mi doresc mai mult. Sa fiu pretentioasa, chiar si fitoasa uneori, pentru ca merit tot ce e mai bun si nu ma voi multumi cu putin. Si cum oricine isi are radacina si experinta proprie, voi inceta sa mai privesc in stanga si in dreapta, sa tot ma intreb de ce eu, de ce mie, si sa devin eu. Viata paote fi frumoasa daca putem si incercam sa uitam viata obisnuita si eu asta voi face. Voi trai viata spre o noua calatorie cu adevarat unica si frumoasa. Nu pot sa suport oamenii care asteapta, care se plang, care arata cu degetul spre altii, care se limiteaza. Duc o lupta continua sa fiu blanda, intelegatoare, toleranta cu ei, dar nu reusesc, pur si simplu o iau razna. Asa am facut si cu iubitul meu si uitati unde am ajuns. Am ajuns sa iubesc si sa-mi fie frica sa mai spun ceva...pentru a nu-l supara, ma intreb daca cineva ii va lua locul? Vina este a mea sau doar a lui?...pentru ca eu acum il iubesc, insa voi avea un spirit liber si voi savura fiecare inspiratie a vieti. De acum incolo ma voi trata cu mult respect intai pe mine si apoi pe el. Ma voi iubi intai pe mine si asta ma va face sa trec peste orice greutate, dezamagire, despartire etc. Imi voi fi fidela mie, voi alege constient. Fara iubirea de sine nu reusim sa trecem puntea spre implinire si success. Ma voi impaca cu ce a fost, voi clasa trecutul si ma voi ocupa de prezent. Voi incerca sa traiesc cum nu am trait pana acum, pentru ca nu e timp de pierdut.