Alexandrina Membru senior
Mesaje : 86 Data de inscriere : 03/06/2011 Varsta : 59 Localizare : Galati
| Subiect: Doar el... Vin Iun 03, 2011 2:34 am | |
| Romantic, simplu, linistit...nu crede-am ca imi voi intalni sufletul pereche vreodata. De la prima intalnire m-a privit spre destinatie si am simtit o emotie linistita din partea lui. Aveam si eu emoti mari, ca si acum. De fiecare data am emoti, chiar si cand vorbim la telefon sau pe internet. Acum e cu mine si fara mine, imi fura priviri si imi da noi ganduri...simt ca doreste inima mea, insa el nu stie ca este la el din prima zi. Ador glasul lui, ador sfaturile lui,...il ador, il iubesc pur si simplu. Este pentru prima oara cand iubesc, il iubesc pentru ca ma iubeste. | |
|
allia Membru senior
| Subiect: Re: Doar el... Vin Sept 23, 2011 12:24 am | |
| Oare ma bucur Alexa pentru tine, daca si el simte pentru tine ce simti tu... | |
|
costi-costi Membru senior
| Subiect: Re: Doar el... Sam Oct 08, 2011 4:44 pm | |
| Intru des aici, ca nu am loghez asta e ca nu am timp, serviciul numi permite. Allia, tu esti foarte suparata, dar draga noastra prietena nu trebuie sa te razbuni pe femei, te inteleg ai fost inselata, pacalita...ma rog nu stiu, dar ceva ti sa intamplat si acum doresti cu tot dinadinsul sa arati femeilor cat de nenorociti sunt barbati si nu este deloc asa. In cazul in care tu ai avut parte de un barbat asa, este din vina naivitati tale, sau poate ca ti-a placut si ai crezut ca asa va ramane pe viata...sunt femei ce doresc sa fie ele sefe peste tot, barbati se lasa de prima oara, dupa care gaseste o alta si cea din urma ramane cu botul pe labute. Nu toti barbati sunt asa. Exemplu Alexandrinei- iubeste, este iubita de ce sa vina eu si spun oare??? de ce rautatea asta la voi femeile? Alexandrina iti doresc fericire maxima alaturi de iubit, astept sa mai citesc declarati si comuri scrise de tine. Sa fi iubita femeie! | |
|
el noi Membru
| Subiect: Re: Doar el... Sam Oct 08, 2011 4:48 pm | |
| Jos palaria in fata celor ce stiu sa respecte | |
|